Leren én slagen voor je theorie-examen

Over ons

Sinds 2001 zijn wij de grootste theorie-examen site op het Internet met meer dan 60 miljoen gemaakte theorie-examens in de afgelopen 22 jaar!

De eerste 15 jaar onder de noemer DriversOnly maar sinds mei 2016 zijn wij omgedoopt tot Theorie.nl. Dagelijks komen er meer dan 25.000 mensen oefenen op onze website welke wordt bijgehouden door een aantal zeer gedreven (oud) instructeurs.

Theorie.nl is dé site waar jij terecht kan als je een theorie certificaat wilt halen voor de auto, motor of bromfiets. Naast de volledige theorie op deze site welke je uitgebreid kunt leren in onze meer dan 3 uur durende videocursus, kan je eindeloos oefenen met onze theorie-examen module. Deze module stelt jou in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier op de CBR wijze te leren. Na afloop van de examens, krijg je een volledige analyse van de eventuele fouten die je in het examen gemaakt hebt en zie je of je geslaagd of gezakt bent.

Waarom Theorie.nl?

Maandelijks zijn er meer dan 50.000 mensen die proberen hun theorie-examen te halen op een van de CBR vestigingen in Nederland. Ruim de helft hiervan zakt! Het werd dus eens tijd voor een nieuwe manier van leren. Met het Internet hebben wij een perfecte manier voor gevonden om de theorie bij te brengen. Ieder moment van de dag kan je op Theorie.nl de theorie oefenen en de kosten daarvoor heb je helemaal zelf in de hand!

Hoe werkt Theorie.nl?

Alle mogelijke vragen die gesteld kunnen worden op het CBR examen, hebben wij verwerkt in onze database. Er is een gratis demo versie en een betaalde versie van onze videocursus en proefexamens beschikbaar. Binnen de gratis versie kan je oefenen met een aantal welke elke keer hetzelfde zijn. Je ziet dan aan het einde wat je goed en fout hebt gedaan.

Binnen de betaalde versie krijg je oefenexamens, net als op jouw CBR examen, uit alle categorieën die je kunt verwachten een aantal vragen. Tevens krijg je de volledige vragenset voorgeschoteld en aan het einde krijg je een analyse van jouw gegeven antwoorden. Wat je fout hebt gedaan en dus waar je nog even aan moet trekken. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt omdat je iedere keer andere vragen krijgt en is dus DE perfecte voorbereiding voor het echte theorie-examen. De kosten voor het maken variëren van het pakket wat je kiest. Je kunt al oefenen voor maar 2,86 euro per dag.

Is Theorie.nl wel actueel?

De ontwikkelingen in 'rij-examen land' gaan snel en wij proberen dan ook continu een actueel aanbod aan jou te geven. Hier kan je dan ook zien wanneer wij de website en videocursus voor het laatst hebben gewijzigd.

De laatste wijziging van de website van Theorie.nl is geweest op: 15 juni 2024.

Contact

Theorie.nl B.V.
Blaak 520
3011 TA Rotterdam

010-8208554
info@theorie.nl

KvK: 67422756
BTW: NL856981412B01

Al meer dan 250.000 kandidaten gingen je voor

Bekijk alle reviews op Kiyoh.nl