Wij helpen je slagen voor je theorie-examen

Oefen met inzichtvragen en slaag voor je examen!

Wie heeft er hier voorrang? (de auto want de bromfiets komt van de onverharde weg)

Inzichtvragen maken een groot en belangrijk deel uit van een theorie examen van het CBR. De inzichtvragen zijn heel divers.

Ze gaan over het gebruik van de weg, voorrang en voor laten gaan, bijzondere wegen, weggedeelten, weggebruikers en manoeuvres. Ook komen veilig rijden met een voertuig, reageren in noodsituaties, verkeerstekens en aanwijzingen aan bod. Ten slotte word je getoetst op verantwoorde verkeersdeelname en milieubewust rijden.

Welk type vragen kan ik verwachten?

Theorie.nl bootst zo veel mogelijk de officiële theorie examens van het CBR na. Het CBR maakt gebruik van sleepvragen, single-sleepvragen, invulvragen, ja / nee vragen, meerkeuzevragen en hotspotvragen. Bij hotspotvragen geef je antwoord op een examenvraag door het aantikken van een afbeelding, bijvoorbeeld een verkeersbord of een symbool. Bij een single-sleepvraag sleep je het juiste antwoord naar een plaats in de afbeelding, bijvoorbeeld om aan te geven wie voorrang heeft of welk symbool geldt boven alle andere. Bij sleepvragen sleep je meerdere antwoorden naar de juiste plaats in een afbeelding, bijvoorbeeld als je de volgorde van voorrang moet bepalen. Met al deze typen vragen ga je dus ook aan de slag in de oefenexamens van Theorie.nl. Dit geeft je de meest optimale voorbereiding op het echte theorie examen en sta je nooit voor verrassingen in de vraagstellingen. Wie oefent met de examens van Theorie.nl weet wat hij kan verwachten.

Hoeveel inzichtvragen kan ik verwachten?

Bij het theorie examen van het CBR krijg je in totaal 65 vragen. Daarvan gaan 25 over gevaarherkenning, 30 vragen zijn regelvragen en ten slotte krijg je 28 inzichtvragen. Ook bij de oefenexamens van Theorie.nl krijg je dus 28 inzichtvragen. We hebben meer dan 10.000 vragen in onze database, zodat je telkens met nieuwe vragen kan oefenen.

Hoeveel inzichtvragen moet ik goed hebben en hoe veel tijd heb ik?

Van de 28 inzichtvragen moet je er 25 of meer vragen goed beantwoorden om te slagen voor het examen. Heb je van alle categorieën voldoende vragen goed, behalve bij de inzichtvragen? Dan ben je niet geslaagd voor je examen. Voor inzichtvragen geldt dat je de tijd stil kan zetten om na te denken over een antwoord.

Waar wil jij voor leren?

Wij helpen je leren en slagen voor je CBR auto theorie-examen

229 mensen
zijn nu aan het leren en oefenen
  • Komt overeen met het CBR examen
  • Leuke examengerichte videocursus
  • Uitgebreide uitleg van fouten
  • Simpel, duidelijk en betaalbaar

Veelgestelde vragen

Als ik een code koop, doet deze het dan altijd en overal?

Het mooie van onze pakketten is dat deze op zowel een computer als op een mobiele telefoon of tablet werken. Het maakt niet uit op welke apparaat jij oefent. De examens werken altijd.

Moet ik een account aanmaken met een wachtwoord?

Nee. Als je een pakket koopt op theorie.nl krijg je een code gemaild. Hiermee kan je altijd en overal inloggen. Je krijgt geen wachtwoord. Vergeet niet, als je oefent op een publieke computer, uit te loggen.

Als ik jullie examens oefen, haal ik dan gegarandeerd het echte CBR theorie-examen?

Wij durven te zeggen dat als jij alle uitlegvideo's hebt bekeken en voor al onze oefenexamens bent geslaagd, jij veel meer kans maakt om het echte examen bij het CBR te halen. Op jouw eigen dashboard zie je precies wanneer je klaar bent voor het echte CBR examen.

Is de werking van jullie examens gelijk aan die van het CBR?

Binnen onze examens krijg je exact dezelfde soort vragen als bij het CBR. Je mag net zoveel fout hebben als de officiële CBR examens. Je krijgt bij de auto examens 65 vragen waarvan 25 gevaarherkenning, 30 regelvragen en 10 inzichtvragen. Bij de bromfiets- en motor examen krijg je per examen 50 vragen wat een mix is tussen regel- en inzichtvragen.

Hoe lang duurt de videocursus?

Onze videocursus bestaat uit 21 losse uitlegvideo's over alle CBR onderdelen en duurt in totaal iets meer dan 3 uur. Je kunt de uitlegvideo's van de videocursus altijd onderbreken en later verder gaan (zo lang jouw pakket actief is). We onthouden precies waar je bent gebleven en wat je al bekeken hebt.

Start de tijdsduur van het pakket direct als ik deze koop en kan ik pauzeren?

Als je bij ons een pakket koopt, start de tijdsduur direct na jouw bestelling. Je kunt het pakket niet pauzeren.

Klantenservice

Al meer dan 250.000 kandidaten gingen je voor

Bekijk alle reviews op Kiyoh.nl