9.2 (2.029 beoordelingen)
  • Werkt op mobiel, tablet en desktop
  • Vergroot je slagingskans

Kies hieronder jouw pakket

Heb je al een code? Klik hier
‘Makkelijk te gebruiken, leerzaam en een zeer goede voorbereiding op het echte examen. Ik ben gelijk de eerste keer geslaagd.’
Nicole, klantbeoordeling via Kiyoh
9.2
Theorie.nl wordt gewaardeerd met een 9.2 uit 2.029 klantbeoordelingen
Ik heb al een code.
Examen 21

Het theorie-examen

Onze theorie-examens bestaan uit 50 vragen voor de motor en de bromfiets en 65 vragen voor de auto (inclusief gevaarherkenning).

Uitslag en uitleg

Na afloop van elk examen krijg je de uitslag met uitleg waar het goed ging en waar minder. Zo zie je direct waar jouw zwakke en sterke punten liggen.

Makkelijk in gebruik

Je hoeft geen software of plugins te installeren om onze examens te maken. De examens zijn ook vanaf mobiel of tablet toegankelijk.

Snel en veilig afrekenen via iDEAL, PayPal of Apple Pay
Direct aan de slag met het oefenen van je examen
Examenvragen volgens officiële CBR-wijze

Veelgestelde vragen

Is jullie klantenservice altijd goed bereikbaar?

Wij staan bekend om onze uitstekende klantenservice. Vaak worden jouw mails al binnen een half uur beantwoord en zijn wij over het algemeen tot 23.00u. 's-avonds bereikbaar.

Als ik een code koop, doet deze het dan altijd en overal?

Het mooie van onze pakketten is dat deze op zowel een computer als op een mobiele telefoon of tablet werken. Het maakt niet uit op welke apparaat jij oefent. De examens werken altijd.

Help, ik heb een code voor de bromfiets gekocht maar heb motor nodig!

Als jij per ongeluk een code koopt voor een verkeerde categorie, kan je dat natuurlijk kosteloos wisselen. Neem even contact op met onze klantenservice en het is zo geregeld.

 

Als ik al jullie examens oefen, haal ik dan gegarandeerd het echte CBR theorie-examen?

Wij durven te zeggen dat als jij twee weken dagelijks oefent met de examens van theorie.nl jij veel meer kans maakt om het echte examen bij het CBR te halen.

Wie maakt jullie theorie-examens en de uitgebreide uitleg?

Wij zijn een team van enthousiaste rij instructeurs en zorgen er voor dat de examens op deze website gegarandeerd up-to-date zijn volgens de laatste CBR normen. Hier oefen je met duizenden verschillende examenvragen en krijg je uitgebreide uitleg bij iedere vraag zodat je optimaal bent voorbereid.

Hoeveel examens kan ik maximaal maken als ik een pakket koop?

Er zit geen maximum aan het aantal te maken examens. Je koopt een code voor een dag, een week of twee weken en vanaf het moment dat je het pakket koopt, werkt het pakket zolang je hebt gekozen.

Voorwaarden Cookies Privacy policy © Theorie.nl B.V. Alle rechten voorbehouden.
2 weken onbeperkt toegang + examenvideo's
Wijzig pakket
Tijdelijk van
29,98 voor
21,99
Bestellen
Wij gebruiken cookies